A kam nevojë për një agjensi marketingu? 6 pyetje që duhet t’ia bëni vetes

Categories
Keshilla, Marketing

A duhet të punësoj një agjensi marketingu? Është një pyetje që mund të kesh bërë vazhdimisht. Nëse je duke menaxhuar marketingun tënd vetë ose ke një ekip të vogël, mund të kesh pyetur veten nëse duhet të delegosh përgjegjësitë e marketingut në duart e një agjensie profesionale. Pra, a është e arsyeshme të punësosh një […]

Si të krijoni faqen tuaj të internetit

Categories
Keshilla, Marketing

Në një epokë ku prezantimi në internet është në krye të listës për të arritur audiencën tuaj të synuar, krijimi i një faqeje të internetit është një hap kyç për suksesin. Në këtë artikull, do të shpjegojmë procesin për të krijuar faqen tuaj të internetit, duke përfshirë hapat themelorë për ndërtimin e një web faqjeje […]

Çfarë është Chat GPT?

Categories
Keshilla

ChatGPT është një mjet për përpunimin e gjuhës natyrore (NLP). Ai përdor inteligjencën artificiale (AI) dhe teknologjinë e të mësuarit të makinerive për të gjeneruar përgjigje ndaj hyrjeve të tekstit të përdoruesit. Kjo do të thotë që ju mund të keni akses në një chatbot super të zgjuar të trajnuar në një grup të madh […]

Si ndihmon Marketingu Dixhital të diferencohesh nga konkurrenca?

Categories
Digital Product, Keshilla, Marketing, Sales

Marketingu dixhital mund t’ju ndihmojë të dalësh nga turma në disa mënyra: Rritje e dukshëmërisë në internet: Teknikat e marketingut dixhital si optimizimi për motorët e kërkimit (SEO), reklamat e paguara dhe marketingu në rrjetet sociale mund të rrisin dukshëmërinë tuaj në internet. Duke shfaqur në vendet e para në rezultatet e kërkimit, në ndarjet […]

Reklamat e paguara apo SEO-së: Cila është më e mira?

Categories
Digital Product, Keshilla, Sales, SEO

Reklamat e paguara kundër SEO-së: Cila është më e mira? Pyetja se nëse reklamat e paguara ose optimizimi për motorët e kërkimit (SEO) janë më të mira varet nga faktorë të ndryshëm, duke përfshirë qëllimet tuaja specifike, buxhetin, kohën dhe natyrën e biznesit tuaj. Së bashku, reklamat e paguara dhe SEO kanë avantazhet e tyre […]

11 Mënyra krijuese për të rritur listën e e-maileve të klientëve.

Categories
Keshilla, Marketing, SEO

Here are 11 creative ways to grow your email list: Offer a valuable lead magnet: Create a free resource such as an ebook, guide, or checklist that is relevant to your target audience. Offer it as an incentive for people to subscribe to your email list. Host a contest or giveaway: Run a contest or […]