Email & SMS Marketing

Marketingu me email është një mjet i mahnitshëm që mund ta përdorni për të rritur biznesin tuaj dhe për të rritur shitjet tuaja, por nuk është e lehtë t'i bëni të gjitha vetë. 

Konsulentët tanë do t'ju ndihmojnë në çdo gjë, nga strategjia te optimizimi dhe më gjerë, ne ju kemi mbuluar.

a person sitting at a desk with a laptop and a coffee cup
Çfarë mund të bëjmë për ty
krijim faqe interneti

A e dini se në nivel global, të premtet shohin normat më të larta të hapjes së emaileve (afërsisht 19%), krahasuar me normat më të ulëta të hapjes (17%) të shtunave.

Segmentim i audiencës

Segmentimi i audiencës në marketingun me email ndihmon në përshtatjen e mesazheve sipas interesave të klientëve.

Emaile & SMS të personalizuara

Magjia e personalizimit: E-mail-et dhe SMS-të e personalizuara rrisin angazhimin dhe konvertimin e klientëve duke krijuar një përvojë unike dhe tërheqëse për ta.

Fushata të automatizuara

Fushatat e automatizuara ofrojnë një përvojë unike të klientit duke dërguar mesazhe në kohën e duhur dhe në mënyrën e duhur, duke rritur angazhimin dhe konvertimin në një mënyrë të shkëlqyer.

Po haseni me një sfidë dhe nuk dini si ta zgjidhni?

Kërkesat tuaja janë të ndryshme dhe ato vazhdojnë të ndryshojnë. Nga krijimi i shablloneve për newsletter e deri te ndihma për të planifikuar, madje edhe për të trajtuar të gjitha kanalet tuaja në internet, ne e dimë se si ta bëjmë atë mirë. Ne jemi fleksibël dhe shumë të mirë për t'i bërë gjërat siç duhet.

Ndërtimi i një liste kontaktesh

Lista juaj e kontakteve me klientët është gjithçka – kështu që mbajtja e saj e organizuar dhe në rritje është një element thelbësor i çdo strategjie. Është pika ku bashkohen të gjitha shërbimet tona të marketingut me email dhe sms. Ne do t'ju ndihmojmë të pastroni çdo kontakt të vjetëruar nga lista juaj dhe të siguroheni që lista juaj të jetë e përditësuar.

Ju mund t'u dërgoni atyre mesazhe të personalizuara dhe përkatëse, duke ndihmuar në ndërtimin e një lidhjeje më të fortë me ta.

SMS Marketing

Ne krijojmë SMS dhe fushata të synuara që përdorin segmentimin për t'i dërguar mesazhin e duhur personit të duhur në kohën e duhur!
Nëpërmjet marketingut me SMS, ne ofrojmë mesazhe të personalizuara për t'i bërë klientët tuaj të ndihen si VIP dhe për t'i inkurajuar ata të ndërmarrin veprime.

Nuk është magji. Është Involve Us.

Ne i zgjidhim problemet dhe sfidat e biznesit tuaj përmes fushave në të cilat kemi zhvilluar ekspertizë.

Ndryshe nga të tjerët, ne nuk e detyrojmë biznesin tuaj në një qasje të vetme që mund të dëmtojë suksesin afatgjatë të strategjisë suaj të marketingut.

Puna që mund t'i besoni Rezultatet që mund t'i shihni

Ne sjellim një miksim kreativiteti dhe inovacioni në fushatën tuaj të marketingut, duke ju ndihmuar të dalloheni nga konkurrenca dhe të tërheqni vëmendjen e publikut.

5/5

“Punë fantastike! Përmbajtje cilësore dhe koordinim i përsosur me planin e marketingut.”

Laureta Mukaj
Future Focus Education
5/5

“Shërbim i shpejtë dhe i saktë. Staf i kualifikuar dhe rezultate të shpejta në ueb. E rekomandoj patjetër.”

Vilson Pelari
Evokni

Kontakto me ne