Involve us

Përqafo Inovacionin Digjital

Po kërkoni të rrisni trafikun e faqes suaj të internetit dhe të gjeneroni më shumë të ardhura, për të rritur praninë tuaj në internet?  

Ne jemi këtu për ju! Ekipi ynë i ekspertëve mund t'ju ofrojë strategji efektive marketingu, menaxhim të mediave sociale, zhvillim uebi, content marketing, video production dhe brendim të përshtatur për biznesin tuaj. Le ta çojmë prezencën e biznesit tuaj në një nivel tjetër! 

Kontakto me ne dhe merr konsultë falas!

agjensi marketingu ne tirane-2

118

Projekte të kompletuara

7+

Vite eksperiencë

87

Klientë

1

Çmim i fituar

Ne ndihmojmë bizneset ambicioze të ndërtojnë rritje të qëndrueshme hap pas hapi.

Me strategjitë tona, ne ofrojmë partneritetin dhe ekspertizën që ju nevojitet për të arritur qëllimet tuaja.

Menaxhim Rrjetesh Sociale

Ne rrisim praninë tuaj në mediat sociale përmes postimeve kreative, tërheqëse dhe me ndikim. Duke menaxhuar praninë tuaj në internet, ne ndihmojmë në rritjen e ndërgjegjësimit për markën tuaj, angazhimin dhe trafikun e faqes në internet.

Krijim Webi

Jeni lodhur nga faqet e zakonshme të internetit? Ekipi ynë i ekspertëve krijon faqe webi unike dhe profesionale duke përdorur teknologjitë më të fundit.

Email Marketing

Përballeni me një sfida ne email marketing? Mos u shqetësoni - ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Me ekspertizën tonë, ne mund t'ju ndihmojmë të krijoni strategji efektive të marketingut me email.

Pse biznesi juaj ka nevojë për Digital Marketing?

1. Për të rritur shitjet dhe të ardhurat.
2. Ndërgjegjësim ndaj markës dhe dukshmëri më e madhe.
3. Mbajtja e klientëve të rinj duke punuar me strategji konkrete gjatë gjithë rrugëtimit të klientit.
4. Offers cost-effective strategies compared to traditional methods.
5. Biznesi juaj është 24/7 i disponueshmëm për klientët.

Ne ju kursejmë kohë

Ne bëjmë gjithçka që ju nuk keni kohë për të bërë… dhe duke e bërë mirë.

SEO

Ne përdorim teknikat më të mira për ta renditur faqen tuaj të internetit sa më lartë në motorrët e kërkimit.

Google Ads

Jeni të lodhur duke hedhur para në marketingun në Google pa marrë rezultate për të justifikuar shpenzimet? Kur bëhet siç duhet, reklamimi në Google është një nga format më efektive të reklamimit. Kjo gjithashtu e bën atë shumë konkurrues dhe mund të jetë shumë i shtrenjtë kur bëhet në mënyrën e gabuar.

Content Marketing

Njihuni me ekipin tuaj të ri të marketingut të përmbajtjes që planifikon, shkruan, harton dhe publikon të gjitha mediat tuaja sociale, blogun, gjenerimin e drejtuesve dhe përmbajtjen e emailit.

Je gati për ta rritur biznesin tuaj në një nivel tjetër?

Qëllimi ynë është i thjeshtë: arritja e rezulatateve sa më shpejt, me përfitim dhe në mënyrë të qëndrueshme.

100%

Rezultate

20-50%

Rritje shitjesh

Vlerësime

Ekipi ynë ka një histori të provuar të rritjes së shitjeve përmes strategjive efektive dhe efikase.

“Shërbim i shpejtë dhe i saktë. Staf i kualifikuar dhe rezultate të shpejta në ueb. E rekomandoj patjetër.”

5/5

“Punë fantastike! Përmbajtje cilësore dhe koordinim i përsosur me planin e marketingut.”

5/5
Laureta Mukaj
Founder
Future Focus Education
📍Tirana

"Do ta vlerësoja për profesionalizëm, saktësi, shpejtësi dhe komunikim perfekt! Shumë i kënaqur me realizimin e faqes së internetit të kompanisë.”

5/5
Eva Muca
Founder & CEO
MELVINflex
www.melvinflex.com
📍Tirana

Rezultatet flasin vetë.

We’re not big on talking. We’re big on walking. Involve Us is a team of clever creatives, sharp marketers  working together to create amazing content and make sure the world sees it.

Kontakto me ne