Çfarë ju premtojmë?

Ne ndërtojmë marka të paharrueshme, strategji rritjeje, fushata që mbeten në mendjet e klientëve dhe rezultate që ndjehen në biznes.

Ne synojmë të jemi të parët që ofrojmë: ekspertizën, korrektësinë dhe udhëzimin më të mirë për të ndihmuar çdo biznes të rritet sipas buxhetit të marketingut duke qenë sa më fleksibël për të përmbushur nevojat e tij.

Vlerat tona: Besim, transparencë dhe rezultate të matshme!

Projekte të përfunduara
11 1
Klientë
1
Vite eksperiencë
0
agjensi marketingu ne tirane

Zbuloni paketën tuaj perfekte

Ne e kuptojmë se çdo biznes ka një nevojë dhe buxhet specifik marketingu dhe synojmë të jemi sa më fleksibël për të përmbushur nevojat tuaja të marketingut.

BASIC

PREMIUM

Paketa marketingu që i përshtaten buxhetit tuaj

Paketat

Ne jemi të lumtur t'ju ofrojmë një paketë marketingu të personalizuar që i përshtatet buxhetit tuaj. Në një botë ku marketingu është jashtëzakonisht i rëndësishëm për suksesin e një biznesi, është e rëndësishme të keni një strategji efektive për të përmirësuar ndjeshëm prezantimin dhe rezultatet tuaja.
 
paketa e cmimeve - agjensi marketingu

Inovacion dhe efikasiteti

Ju jeni një biznes i vogël, një start-up, SME ose një korporatë, ne do të punojmë së bashku me ju për të krijuar një strategji marketingu të përshtatur me buxhetin tuaj.

Gati për partneritet me Involve Us?

Gjeni një ekip marketerësh dixhitalë tek të cilët mund të mbështeteni. Çdo ditë, ne ndërtojmë besim përmes komunikimit, transparencës dhe rezultateve.