Workshop-Mindset, Business talk, Leadership & Employment

Categories
Events

Workshop-Mindset, Business talk, Leadership & Employment.- 29.02.2024 Është eventi i parë Open Source ku biznesi takon rininë, organizatat dhe institucionet. Në këtë event mentorë prej   shqiptar dhe ndërkombëtar sollën disa ekspertiza të zhvillimit të biznesit, lidershipit, marketingut dhe karrierës në një ditë të vetme. 1.Kozma Seferaj – CEO Maxbrand 2.Xhenisa Shehu – Administrator & Founder […]