A kam nevojë për një agjensi marketingu? 6 pyetje që duhet t’ia bëni vetes

Categories
Keshilla, Marketing

A duhet të punësoj një agjensi marketingu? Është një pyetje që mund të kesh bërë vazhdimisht. Nëse je duke menaxhuar marketingun tënd vetë ose ke një ekip të vogël, mund të kesh pyetur veten nëse duhet të delegosh përgjegjësitë e marketingut në duart e një agjensie profesionale. Pra, a është e arsyeshme të punësosh një […]

Workshop-Mindset, Business talk, Leadership & Employment

Categories
Events

Workshop-Mindset, Business talk, Leadership & Employment.- 29.02.2024 Është eventi i parë Open Source ku biznesi takon rininë, organizatat dhe institucionet. Në këtë event mentorë prej   shqiptar dhe ndërkombëtar sollën disa ekspertiza të zhvillimit të biznesit, lidershipit, marketingut dhe karrierës në një ditë të vetme. 1.Kozma Seferaj – CEO Maxbrand 2.Xhenisa Shehu – Administrator & Founder […]

Si të krijoni faqen tuaj të internetit

Categories
Keshilla, Marketing

Në një epokë ku prezantimi në internet është në krye të listës për të arritur audiencën tuaj të synuar, krijimi i një faqeje të internetit është një hap kyç për suksesin. Në këtë artikull, do të shpjegojmë procesin për të krijuar faqen tuaj të internetit, duke përfshirë hapat themelorë për ndërtimin e një web faqjeje […]