Si ndihmon Marketingu Dixhital të diferencohesh nga konkurrenca?

Categories
Digital Product, Keshilla, Marketing, Sales

Marketingu dixhital mund t’ju ndihmojë të dalësh nga turma në disa mënyra: Rritje e dukshëmërisë në internet: Teknikat e marketingut dixhital si optimizimi për motorët e kërkimit (SEO), reklamat e paguara dhe marketingu në rrjetet sociale mund të rrisin dukshëmërinë tuaj në internet. Duke shfaqur në vendet e para në rezultatet e kërkimit, në ndarjet […]

Dërgimi i E-maileve të marketingut. Cila është frekuenca më e mirë për dërgimin e tyre?

Categories
SEO

Përcaktimi i frekuencës më të mirë për dërgimin e email-ave të marketingut mund të ndryshojë në varësi të disa faktorëve, duke përfshirë industrinë tuaj, audiencën e synuar dhe synimet specifike të fushatës tuaj të email marketingut. Nuk ka një përgjigje të përshtatshme për të gjithë, por këtu janë disa udhëzime të përgjithshme për t’u marrë […]

Reklamat e paguara apo SEO-së: Cila është më e mira?

Categories
Digital Product, Keshilla, Sales, SEO

Reklamat e paguara kundër SEO-së: Cila është më e mira? Pyetja se nëse reklamat e paguara ose optimizimi për motorët e kërkimit (SEO) janë më të mira varet nga faktorë të ndryshëm, duke përfshirë qëllimet tuaja specifike, buxhetin, kohën dhe natyrën e biznesit tuaj. Së bashku, reklamat e paguara dhe SEO kanë avantazhet e tyre […]