Workshop-Mindset, Business talk, Leadership & Employment- 29.02.2024 

Është eventi i parë Open Source ku biznesi takon rininë, organizatat dhe institucionet. Në këtë event  mentorë shqiptar dhe ndërkombëtar sollën ekspertiza   të zhvillimit të biznesit, lidershipit, marketingut dhe karrierës në një ditë të vetme.

Mentorët:
1.Kozma Seferaj – CEO Maxbrand
2.Xhenisa Shehu – Administrator & Founder Involve us Agency, Marketing Communication Coach
3.Tobby Lee– Leadership & Business development coach.
4.Ervin Dervishi -CEO WINUP365, Leadership,Sales Coach
5.Jonas Kepi-SAS Community